Müşteri Hizmetleri

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Tüm kredi ve banka kartlarınızı kullanarak, güvenliği SSL lisans sertifikamız tarafından sağlanan, aracı ödeme yöntemleriyle veya belirttiğimiz hesap numaralarımıza Havale/EFT yaparak güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Faturanız siparişiniz kargoya verildikten sonra 2-4 iş günü içerisinde kayıtlı mail adresinize gönderilecektir.

Siparişiniz kargoya verilmeden önce koşulsuz olarak, siparişlerim kısmından iptal edebilirsiniz. Ücret iadeniz, 2-7 gün içerisinde gerçekleştirilecektir. Bu süre bankanızın çalışma politikasına göre uzayabilir.

Ürününüz kargo verildikten veya size ulaştıktan sonra İade Şartları geçerlidir. Siparişiniz gönderime hazırlanırken özenle kontrol edilip belgelenerek paketlenmektedir. Yine de siparişinizin kargo sürecinde zarar görmesi durumunda, haklılık teşkil etmesi açısından siparişinizi teslimatta kontrol ediniz ve hasarlı koli/ürün teslimatını kabul etmeyerek, bize bildiriniz.

Size sorunsuz ulaşan siparişinizi herhangi bir sebeple iade etmek isterseniz, ürünü kullanmadan 15 gün içerisinde sipariş@koyudesign.com mail adresinden veya 0224 334 1105 numaralı Whatsapp Destek Hattımız üzerinden bize bildirmeli, anlaşmalı kargo şirketimiz ile iade ücretini ödeyerek (şirket ise iade faturası ile birlikte) hasarsız bir şekilde bize ulaşmasını sağlamalısınız. İade edilen siparişiniz bize ulaştıktan 2-7 iş günü içerisinde ücret iadeniz gerçekleştirilecektir. Bu süre bankanızın çalışma politikasına göre uzayabilir.

Siparişiniz gerçekleştiğinde stoklu ürünlerimiz 5 iş günü, stok dışı ürünlerimiz 10 iş günü içerisinde, Yurtiçi Kargo veya UPS aracılığıyla ücretsiz gönderime çıkarılacaktır.

Özel adet siparişleriniz için, ücretsiz nakliye ile teslimat gerçekleştirilecektir.

Teslimat süreçlerini siparişiniz kargoya verildikten sonra size bildirilen kargo takip numarası veya hesabım sayfasından takip edebilirsiniz.

Whatsapp
Bize Ulaşın
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?